Anlık Bildirim

Oppo’nun katlanabilir telefonu dikey yapıda olacak

Galaxy Z Flip tarzında bir yapıya sahip olması beklenen Oppo’nun katlanabilir akıllı telefonu yakın zamanda piyasada boy gösterecek. Net bir tarih henüz belli değil.

Oppo’nun katlanabilir telefonu dikey yapıda olacak Tam Boyutta Gör

Katlanabilir akıllı telefonların piyasada kabul görmeye başlaması yatırımları da hızlandırdı. Bir rekabetin giderek ısınacağının anlaşıldığı pazarda bu yıl bol bol yeni model göreceğiz. Oppo da bunlardan birisi.

Oppo katlanabilir telefonu nasıl olacak?

Oppo’nun genişleyebilir veya katlanabilir ekrana sahip akıllı telefon çalışmaları bir süredir gündemde. Çok üç noktada bir model geliştirmek yerine firma geleneksel bir tasarım ile macerasına başlamayı tercih edecek gibi görünüyor. 

Kaynaklar Motorola Razr tarzında dikey olarak açılan bir akıllı telefonun piyasaya çıkacağını belirtiyor. Açıldığında 7 inçlik bir ekrana sahip olacak akıllı telefon bu bakımdan biraz daha geniş ve uzun ölçüler sunacak. 

Daha enerji verimli LTPO üretimi bir OLED ekran barındıracak olan akıllı telefonun 3500-4000mAh kapasiteli bir batarya ile geleceği de konuşuluyor. Ayrıca bildirimler ve çeşitli bilgiler için ikinci bir ekran da yer alıyor. Oppo Find serisine dahil olması beklenen katlanabilir telefonun yaz aylarına doğru tanıtılması bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim