Anlık Bildirim

Oppo Reno 3 serisi 26 Aralık'ta tanıtılacak

Çin merkezli teknoloji şirket Oppo'nun merakla beklenen Reno 3 serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Şirketten yapılan resmi açıklamaya göre cihazlar 26 Aralık'ta görücüye çıkacak.

Oppo Reno 3 serisi 26 Aralık'ta tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Oppo geçtiğimiz ay düzenlenen ColorOS 7 lansmanında, Aralık ayı içerisinde Reno 3 serisi akıllı telefonları tanıtacağını açıklamıştı. Şirket bu tarihin 26 Aralık olduğunu resmen duyurdu.

Seride üç akıllı telefon modeli olacak

Çin'in Hangzhou kentinde düzenlenecek olan etkinlikle tanıtılacak olan yeni akıllı serisi, Reno 3, Reno 3 Pro ve Pro 5G varyantlarıyla piyasaya sürülecek. Oppo tarafından paylaşılan resmi tanıtımlarda Reno 3'ün su damlası çentikli ekran ve dörtlü kamera kurulumuyla geleceğini gösgermişti. Pro varyantının ise delikli ekran teknolojisiyle geleceği belirtildi.

Oppo Reno 3 serisi 26 Aralık'ta tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Oppo Reno 3 modelinin Snapdragon 730G yonga seti ile güçlendirildiği ifade edilirken, Pro ve 5G varyantının ise Snapdragon 765G yonga setiyle kutudan çıkacağı açıklandı. Şirket cihazları hangi yapılandırma seçenekleri ve fiyat etiketiyle satışa sunacağını henüz açıklamış değil. Tüm bunları öğrenmek için ise iki hafta daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim