Anlık Bildirim

Oppo Reno 8 4G tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

Akıllı telefon sektörünün başarılı isimlerinden Oppo, uygun fiyatlı yeni telefonu Oppo Reno 8 4G modelini tanıttı. İşte Reno 8 serisine eklenecek yeni cihazın özellikleri ve fiyatı.   

Oppo Reno 8 4G Tam Boyutta Gör

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürülen Reno 8 ailesini genişletmeye devam ediyor. Şirket bugün, Endonezya’da serinin sekizinci modeli Reno 8 4G’yi tanıttı. İşte yeni telefonun özellikleri ve fiyatı

Oppo Reno 8 4G neler sunuyor?

Orta sınıf özellikler, uygun fiyat ve 4G desteği ile dikkat çeken Oppo Reno 8 4G, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte FHD+ çözünürlüğe sahip 6.43 inç AMOLED bir panele ev sahipliği yapan yeni telefona, 90Hz yenileme hızı ve delikli bir tasarım eşlik ediyor.

Oppo Reno 8 4G tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Modelin ön kısmında 32 MP selfie sensörü ve arka kısmında üçlü bir kamera tasarımına yer verilmiş durumda. Bunlar ise 64 megapiksel ana, 2 megapiksel makro ve derinlik için 2 megapiksel mono lens olarak konumlandırılmış. Ayrıca kutudan Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 ile çıkacak Oppo Reno 8 4G, 33W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli pil tarafından desteklenecek.

Dawnlight Gold ve Starlight Black dahil olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan Reno 8 4G’nin, 8GB RAM ve 256GB depolama seçeneği 339 dolardan başlayan fiyatlar ile kullanıcılara sunulacak. 26 Ağustos tarihinde Endonezya pazarında satışa çıkacak yeni telefonun küresel pazara da gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim