Anlık Bildirim

Oppo Reno 8 Lite, Reno 7 Lite'ın kopyası olacak

Oppo Reno 8 Lite, Avrupa'ya Reno 7 Lite'ın yeniden markalanmış bir versiyonu olarak gelecek. İşte Oppo Reno 8 Lite'ın Avrupa versiyonunun tüm muhtemel özellikleri.

Oppo Reno 8 Lite, Reno 7 Lite'ın kopyası olacak Tam Boyutta Gör

Oppo yakında yeni modeli Oppo Reno 8 Lite'ı Avrupa'da tanıtacak. Ancak görünüşe göre Oppo, Reno 8 Lite'ı Oppo Reno 7 Lite'ın yeniden markalanmış bir versiyonu olarak getiriyor.

Oppo Reno 8 Lite'ın detayları

Oppo Reno 8 Lite yakında Avrupa'da satışta olacak. Ancak görünüşe göre bu yeni model Oppo Reno 7 Lite'ın yeniden markalanmış bir modeli olacak. Söylentilere göre 16MP'lik bir selfie kamerası ile gelecek olan Oppo Reno 8 Lite, 6,43 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Bu ekranda FHD+ kalitesinde görüntüler sunacak olan cihaz, aynı zamanda 60Hz yenileme hızına sahip olacak.

Oppo Reno 8 Lite, Reno 7 Lite'ın kopyası olacak Tam Boyutta Gör

8GB RAM bellekelere sahip olacak olan Oppo Reno 8 Lite, 128GB depolama sunacak. Snapdragon 695 yonga setinden güç alacak olan cihaz, 33W hızlı şarj destekli 4500mAh'lik bir bataryaya sahip olacak. Son olarak arka tarafın 64MP'lik bir ana kamera taşıması beklenilen cihazın, NCD ve IPX4 gibi özelliklere de sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim