Anlık Bildirim

Oppo Reno6 Pro'nun detayları belli oldu

Çinli teknoloji üreticisi 22 Mayıs tarihinde tanıtacağı Reno6 serisi için hazırlıklarını sürdürürken, cihazlarla ilgili detaylar da gelmeye devam ediyor.

Oppo Reno6 Pro'nun detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Oppo şirketinin, yeni Reno6 serisi akıllı telefonlar üzerinde çalıştığını daha önceki haberlerimizde sizlere duyurmuştuk. Sızıntılara göre, serinin 22 Mayıs'ta piyasaya çıkması bekleniyor. Bu arada da Reno6 Pro modeliyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmış durumda.

Fiyatlandırmaları belli değil

Akıllı telefon Malezya SIRIM sertifikasını aldı. Daha önce, aynı numaraya sahip bir model (CPH2247) Avrasya Ekonomik Komisyonu'nun web sitesinde görünmüştü. Bu da akıllı telefonun küresel lansmanının yaklaştığı anlamına geliyordu. Ancak bu listelerin hiçbiri Reno6 Pro'nun teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi sunmuyor.

Oppo Reno6 Pro'nun detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Yeni serinin üç model içermesi bekleniyor: Reno6, Reno6 Pro ve Reno6 Pro+. Temel modelin Dimensity 1200 işlemci alacağı söylenirken, Reno6 Pro ve Pro+ sırasıyla Snapdragon 870 ve Snapdragon 888 işlemciyle gelecek. Her üç akıllı telefon da 65W hızlı şarj destekli 4500 mAh pil ile donatılacak. Sızıntılara göre ise Reno6 6,55 inç AMOLED FHD+ ekrana sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim