Anlık Bildirim

Oppo, telefonlarındaki ekran kalitesini artırmak için Pixelworks ile iş birliği yapıyor

Yeni nesil Oppo telefonlardaki ekranlar netlik, renk kalitesi ve tazeleme oranı açısından mevcut ekranları geride bırakacak. Çinli şirket bu konuda Pixelworks ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Oppo, telefonlarındaki ekran kalitesini artırmak için Pixelworks ile iş birliği yapıyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticileri yıllardır cihazlarının ekran kalitesini artırmaya çalışıyor. Bu trend 2020 yılında da devam edecek. Şirketler, akıllı telefonlarını rekabette öne çıkarmak için yeni yollar arıyor.

Çinli teknoloji devi Oppo, yeni akıllı telefonlarında kullanılacak ekranların daha kaliteli hale getirilmesine yardımcı olması için, tanınmış bir şirket olan Pixelworks ile iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Oppo Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı James Wang "Oppo, Pixelworks'ün temel teknolojileriyle, yüksek tazeleme oranına sahip ekranlar geliştirmek istiyor" dedi.

Oppo, telefonlarındaki ekran kalitesini artırmak için Pixelworks ile iş birliği yapıyor Tam Boyutta Gör

Nokia 7.2'de kullanılmıştı

Yeni Oppo akıllı telefonların ekranları netlik, renk kalitesi ve görüntü tazeleme oranı açısından mevcut ekranları geride bırakacak. Wang, bu ekranların akıllı telefon sektöründe görsel kalite açısından yeni bir standart belirleyeceğini de sözlerine ekledi.

Pixelworks teknolojilerinin daha önce inceleme editörleri ve kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplayan Nokia 7.2'nin ekranında kullanıldığını belirtelim. Oppo ve Pixelworks, yeni ekranlarla donatılmış ilk akıllı telefonları bu yılın ilk yarısında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim