Anlık Bildirim

Oppo A98 özellikleri ortaya çıktı: Şimdiye kadarki en güçlü model olabilir

Bir süre önce Oppo’nun yeni bir A serisi akıllı telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Yeni gelen bilgiler ise bu modelin Oppo A98 olduğunu aktarıyor ve cihazı detaylandırıyor.

Orta seviyeye yönelik olan Oppo A98 özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çin’in en büyük sosyal medya platformu olan Weibo’da çıkan bilgiler Oppo’nun şimdiye kadarki en güçlü A serisi akıllı telefonu üzerinde çalıştığını gösteriyor. Sızıntı kaynağı Digital Chat Station’ın aktardığı özelliklerin Oppo A98’e ait olabileceği belirtiliyor.

Bahsi geçen cihazın, A serisi bir telefonda şimdiye kadar görülen en yüksek megapiksel çözünürlüklü kamera ve en hızlı kablolu şarj çözümü ile geleceği iddia ediliyor. Aynı zamanda ekran-gövde oranında yüksek bir değer sunulacağı belirtilmekte. Bununla birlikte cihazın ekranı, delikli çentik tasarımıyla birlikte kavisli bir yapıda olacak.

Muhtemel Oppo A98 özellikleri

Oppo A98 olduğu düşünülen telefonun Full HD+ çözünürlükte ve 120Hz yenileme hızında bir ekran ile geleceği aktarılmakta. Ekrandaki görüntü titreşimini azaltmak için 2160Hz'e kadar PWM karartma (Pulse Width Modulation) sunacak olan telefona SM7325 ürün kodlu Qualcomm yongası güç verecek. Dolayısıyla Oppo A98’de Snapdragon 778G platformunu göreceğiz.

Telefonun depolama alanı ve bellek miktarı konusunda bir bilgi bulunmasa da sahip olduğu ana kameranın şimdilerde sıkça gördüğümüz 108 megapiksel değerinde olacağı belirtiliyor. Telefonda ayrıca 67W hızlı şarj destekleyen 5000mAh boyutunda bir pil de bulunacak. Tüm bunlara ek olarak Çinli dev üreticinin Kasım ayında Reno 9 serini, Aralık ayında ise Find N2 ve Find N Flip modellerini duyurması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim