Yazılım devi Microsoft, Android işletim sistemini çalıştıran cihazlar için Outlook Lite uygulamasını yayınladı. Yeni e-posta istemcisi, düşük pil tüketiminin yanı sıra daha az depolama alanı kullanmak üzere tasarlandı. Microsoft Outlook uygulamasının tüm temel özelliklerini içeriyor.
Düşük özelliklere sahip akıllı telefonlar için kullanıma sunulan Outlook Lite'ın kurulum dosyasının boyutu sadece 5 MB. Uygulamanın 2G ve 3G mobil ağlarda sorunsuz şekilde çalıştığını belirtelim. Sistem kaynaklarını daha az tüketen e-posta istemcisi 1 GB RAM'e sahip akıllı telefonlarda bile hızlı bir deneyim sunuyor.
İndirilebilir durumda
Outlook Lite uygulaması Outlook.com, Hotmail, Live, MSN, Microsoft 365 ve Microsoft Exchange Online hesaplarını destekliyor. Uygulama Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Ekvador, Hindistan, Meksika, Peru, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Tayvan, Tayland, Türkiye ve Venezuela'daki kullanıcılara sunuldu.
Outlook Lite'ı Google Play Store veya APKMirror üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.