Anlık Bildirim

Overwatch’ın animesi yolda: YouTube’da yayınlanacak

Blizzard’ın popüler rekabetçi FPS yapımı Overwatch, gelecek hafta yeni bir anime serisine kavuşacak. Geçmişte geçecek olan ve 3 bölümden oluşacak olan dizi, YouTube’da yayınlanacak.
Overwatch için yeni bir animasyon serisi duyuruldu Tam Boyutta Gör
Blizzard’ın 2016 yılında yayınladığı PvP yapımı Overwatch, o zamandan bu yana popülerliğini arttırarak firmanın önemli bir marka yüzü olmayı başardı. Birçok kısa animasyon filmleri ile evrenini genişleten marka, yakında yeni bir anime serisine kavuşacak.

Overwatch’ın anime serisi gelecek hafta yayınlanacak

Geçtiğimiz yıl çıkış yapan ve ilk oyunu her anlamda geliştiren Overwatch 2, önümüzdeki haftalarda yeni PvE hikayelerine kavuşacak. Animasyon serileri ve oyuna eklentileri ile Blizzard tarafından sürekli genişletilen evren, önümüzdeki hafta önemli bir yapıma daha kavuşacak.

Anime tarzında olacak olan GENESIS isimli mini dizi, Overwatch timinin başlangıç günlerini anlatacak ve hikâye, insanlarla robotların savaşının başlangıcına ışık tutacak. Oyundan sevdiğimiz Reinhardt, Torbjörn ve Ana kahramanlarına sahip olacak dizi, 6 Temmuz’da YouTube’da yayınlanacak. İlk bölümün yaklaşık 5 dakika olacağı da gelen bilgiler arasında. Görünüşe göre Blizzard, Overwatch evrenini hikayesini genişletmeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim