Anlık Bildirim

Oyunların, HarmonyOS'u bir Android emülatörü olarak tanımladığı ortaya çıktı

Android oyunlarının, Huawei'nin geliştirdiği kendi mobil işletim sistemi HarmonyOS'u emülatör olarak tanımladığı ve PC uyumluluk modunda çalıştırdığı öğrenildi.

Oyunların, HarmonyOS'u bir Android emülatörü olarak tanımladığı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Huawei'nin geliştirdiği mobil işletim sistemi HarmonyOS piyasaya sürülmek üzere. Şirketin açıklamalarına göre Haziran ayında Huawei cep telefonları büyük ölçüde HarmonyOS'a güncellenecekler.

Huawei, geçtiğimiz günlerde yeni değişiklikler getiren HarmonyOS 2.0 geliştirici güncellemesinin üçüncü beta yazılımını sundu. Ancak duyurudan kısa süre sonra ilk sorunlar keşfedildi. HarmonyOS'un Android oyunlarını başlatırken bir sorunu olduğu ortaya çıktı.

Oyunların, HarmonyOS'u bir Android emülatörü olarak tanımladığı ortaya çıktı

Oyun performanısını düşürüyor

Herhangi bir Android oyuna girdiğinizde, sistem HarmonyOS çalıştıran cihazı bir mobil cihaz olarak değil, bilgisayar emülatöründen başlatılan bir program olarak tanıyor. Dolayısı ile bu mod için de sunucu ayarları optimize ediliyor ve oyun PC uyumluluk moduna geçiyor.

Hata, kullanıcının oyun oynamasını engellemiyor, ancak bazı durumlarda oyun performansnı önemli ölçüde düşürüyor. Şu anda, Çinli geliştiriciler hala tescilli işletim sistemini test ediyorlar, bu nedenle sorunun kararlı bir HarmoyOS yapısının piyasaya sürülmesiyle çözülmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim