Anlık Bildirim

Xbox başkanı Phil Spencer, PlayStation oyunları PC'ye geldiği için Sony'i eleştirdi

Xbox'ın başındaki isim Phil Spencer, PlayStation'ın bir süredir kendi özel oyunlarını PC'ye getirme stratejisini eleştirdi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Phil Spencer Sony'i eleştirdi Tam Boyutta Gör

Phil Spencer geçtiğimiz günlerde genel oalrak Xbox'ın geleceği ve sektör hakkında bezı demeçler verdi. Açıklamaları esnasında isim vermeden PlayStation'ı eleştirdi. 

Phil Spencer, Sony'i Eleştirdi

Bildiğiniz gibi Xbox oyunları birkaç yıldır aynı gün hem Xbox için hem de PC için çıkış yapıyor. Ancak PlayStation'ın özel oyunları sadece konsola özel olarak kalıyordu. Sony ise bu özel kalma durumunu bazı oyunlar için bozdu ve daha fazla oyun için bozacağını da açıkladı. Sırayla Horizon Zero Dawn ve Days Gone, PC'ye gelirken Uncharted 4'ün yakın zamanda PC'ye gelmesi bekleniyor. Birçok PlayStation oyuncusu gibi Phil Spencer da bu durumu eleştirdi.

Phil Spencer, "Xbox şu anda PC, konsol ve bulut sistemi için aynı anda oyun çıkartan tek platform. Diğer şirketler önce özel oyunları ile donanımını sattırıyor. Yıllar sonra ise oyunları PC'ye getiriyor ve tekrar ücret istiyor. Bizim oyunlarımız ilk günden kendi abonelik servisimize ekleniyor." dedi.

Phil Spencer her ne kadar isim vermese de PlayStation'dan bahsettiği aşikar. Phil Spencer'ın açıklamalarına birçok oyuncunun katıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12356 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, xbox ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim