Anlık Bildirim

Pixel 6 Pro'daki ekran titreme sorunu Aralık güncellemesiyle çözülecek

Pixel 6 Pro sahipleri, cihazın ekranı kapalıyken yaşanan titreme sorunundan şikayetçi durumdalar. Akıllı telefonun üreticisi Google ise sorunu Aralık güncellemesiyle çözecek.

Pixel 6 Pro'daki ekran titreme sorunu güncellemeyle çözülecek Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda Pixel 6 Pro kullanıcılarının bir kısmı, telefon kapalı durumdayken ekranda meydana gelen titremelerden şikayet ediyorlar. Google ise sorunu kabul etti ve düzeltmenin yakında yayınlanacağını açıkladı.

Google'a göre sorun yazılımsal

Bazı Pixel 6 Pro kullanıcıları, cihaz tamamen kapalıyken güç düğmesini kısmen basılı tutmanın, 6,7 inçlik ekranda yatay ışık şeritlerinin görünmesine neden olduğunu fark ettiler. Pazar günü ise Google sorunu kabul ederek şu açıklamayı yaptı:

"Pixel 6 Pro kullanıcıları, cihaz kapatıldığında ve güç düğmesine hafif bir basınçla ancak cihazı açmak için yeterli olmayacak şekilde bastıklarında hafif, geçici görüntü bozulmaları fark edebilir."

Pixel ekibine göre bu problem donanımsal değil ve Pixel 6 Pro için yayınlanacak olan Aralık yazılım güncellemesinde düzeltilecek. Google sorun düzeltilinceye kadar kullanıcıların bu problemi tekrar etmemelerini ve güç düğmesine telefonu açmaya yeterli olacak kadar basmalarını öneriyor. Zira şirkete göre bu önemli ve derin bir problemin habercisi değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim