Anlık Bildirim

Google Pixel 8 ailesi için yeni renk seçeneği yolda: Nane yeşili

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Pixel 8 ailesi yakında yeni bir renk seçeneğine kavuşabilir. Google, web sitesi üzerinde Pixel 8 ailesine yeni bir renk seçeneği ekleneceğini ima etti.
Google Mağazası üzerinde Pixel 8'in yeni renk seçeneğini gösteren animasyon Tam Boyutta Gör
Google’ın geçtiğimiz aylarda tanıttığı Pixel 8 ailesi, firmanın ürettiği en başarılı akıllı telefon ailesi olmayı başardı. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro; işlemci ve grafik performansında birçok akıllı telefonun gerisinde kalsa da yapay zekâ destekli özellikleri, kamera sistemi ve fiyatlandırması ile dikkat çekmeyi başardı. Görünüşe göre Google, başarılı telefon ailesi için yeni bir renk seçeneği hazırlıyor. 

Pixel 8 ve Pixel 8 Pro için yeni renk seçeneği gelecek hafta geliyor

Google, iPhone 15 ve Galaxy S24 serisi yüzünden popülerliği azalan Pixel 8 ailesini yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Firma, ABD web sitesini güncelledi ve bir geri sayıma yer verdi. Güncellenen web mağazası, Pixel 8’in üzerine nane yeşili bir boya serpildiğini gösteren bir animasyona yer veriyor. Ayrıca sitenin URL’si de ‘’pixel-mint’’ yani Pixel nanesi uzantısı ile bitiyor.

Google, Pixel 8 ailesini Obsidiyen, Hazel, Defne, Gül ve Porselen renk seçenekleri ile satışa sunmuştu. Nane yeşili, Pixel 8 serisi için dikkat çekici bir seçenek olacaktır. Web sitesinde bulunan geri sayıma göre Pixel 8’in yeni renk seçeneği 25 Ocak’ta satışa sunulacak. Cihazın, renk dışında herhangi bir farklılığa sahip olması beklenmiyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim