Anlık Bildirim

Pixel hayranlarına kötü haber: katlanabilir Pixel ertelendi

Uzun zamandır iddiaları ile heyecan uyandıran Pixel Notepad, ertelenmiş olabilir. Normalde 2022 yılında tanıtılması beklenen katlanabilir Pixel, gelecek seneye ertelenmiş olabilir.

Pixel Notepad ertelendi Tam Boyutta Gör

Galaxy Fold ve Galaxy Flip serisi ile Samsung, katlanabilir telefon pazarını yönetse de birçok firma bu pazara giriş için hazırlık yapıyor. Apple dışında en çok pazara girmesi beklenen firma olan Google, uzun süredir katlanabilir Pixel üzerinde çalışıyordu. Pixel Notepad olarak adlandırılan cihaz, görünüşe göre 2023 yılına ertelendi.

Pixel Notepad 2022 yılında gelmeyecek

2021 yılından beri iddiaları gelen Pixel Notepad, The Elec’in yeni raporuna göre ertelenmiş durumda. 2022’nin son çeyreğinde tanıtılması beklenen cihaz, Google’ın takviminden çıkarılmış. Google, Mayıs başında Pixel 7 ve Pixel tablet dahil birçok cihazını tanıtmıştı. Katlanabilir Pixel hakkında herhangi bir bilgi gelmemesi ise, cihazın kaçınılmaz ertelenişinin habercisiymiş.

Pixel Notepad’in Oppo Find N’e benzer bir cihaz olması bekleniyor. 5.78 inç dış ekran ve 7.57 iç ekrana sahip olacak katlanabilir Pixel, Google’ın Tensor çipini kullanacak. Ancak ertelenmesinden ötürü, sonraki nesil Tensor çiplerini kullanabilir. Ayrıca 9to5Google, katlanabilir Pixel’in, Pixel 6a modeline çok benzer bir kamera sistemi ile geleceğini belirtti. Pixel Notepad, büyük ihtimalle 2023 yılı bitmeden tanıtılacaktır.

Kaynakça https://9to5google.com/2022/05/25/google-pixel-notepad-foldable-delay/ https://www.thelec.net/news/articleView.html?idxno=4057 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim