Anlık Bildirim

İddia: God of War üçlemesi Playstation 5’e geliyor

Dünyanın en ünlü oyun serilerinden olan God of War, yakında önemli bir yapım ile genişleyebilir. Yeni iddialara göre serinin ilk üçlemesi, Playstation 5 sistemi için yenileniyor.
God of War üçlemesi Tam Boyutta Gör
Playstation’ın en popüler oyun markalarından olan God of War, 2018 yılında yeni bir seri olarak Playstation 4 kullanıcıları ile buluşmuştu. Bugüne kadar tekrar popülerleşen seri, yeni iddialara göre eski oyuncuları sevindirecek bir yapıma kavuşacak.

God of War Remastered yolda olabilir

Yeni bir sızıntıya göre God of War’un orijinal üçlemesi yakında Playstation 5 sistemi için çıkış yapacak. Bu iddia, genelde Xbox sızıntıları ile bilinen Nick Baker’dan geliyor. Baker’a göre God of War, God of War 2 ve God of War 3 yapımlarının remastered/yenilenmiş versiyonu önümüzdeki yıllarda Playstation 5 için çıkış yapacak.

Baker, yapımın muhtemelen 2024 yılında duyurulacağını ve 2024 veya 2025 yılında piyasaya sürüleceğini belirtti. Yapımların yenilenmiş versiyonları muhtemelen tek bir paket halinde satılacaktır. Baker, God of War Ascension’ın bu pakette olup olmayacağını bilmediğini belirtti. God of War üçlemesinin yenilenmiş versiyonun hangi stüdyo tarafından geliştirildiği henüz bilinmiyor ancak önümüzdeki aylarda proje hakkında daha detaylı bilgiler gelecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11517 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation Studios, santa monica studios ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim