Anlık Bildirim

PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı iddiası

PlayStation 5'in, 2020 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkacağı açıklanmıştı. Gelen sızıntılar cihazın tam olarak hangi tarihte ve ne kadarlık fiyat etiketiyle çıkacağını ortaya koyuyor.

PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı iddiası Tam Boyutta Gör

Sony yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'i resmi olarak tanıtmaya hazırlanırken ve cihazla ilgili detayları sır gibi saklarken, yeni bir sızıntı PS 5'in ne zaman ve hangi fiyat etiketiyle raflara çıkacağını ortaya çıkardı.

25. yıldönümünde satışa çıkacak

Güvenilir olduğu belirtilen PSErebus adlı twitter hesabına göre, PlayStation 5 oyun konsolu, 20 Kasım 2020 tarihinde Kuzey Amerika'da satışa sunulacak. Bu tarih PlayStation'ın Avrupa ve Kuzey Amerika'da ilk çıkışını yapmasından yaklaşık 25 yıl sonraya denk geliyor. Cihazın tavsiye edilen perakende satış fiyatının ise 499 dolar olacağı belirtilmiş.


Bu sızıntı Sony'nin yaklaşmakta olan The Last of Us Part 2 oyunu hakkında önemli ayrıntıları yayınlayan bir hesaptan yapılmış olması ise, doğruluk ihtimalini yükselten önemli bir detay. Cihazın Türkiye'ye ne zaman geleceğini şimdilik kestirmek zor olsa da, satış fiyatının 5.000 TL'ye yakın olması muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19129 kez okundu.
59 kişi, toplam 65 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim