Anlık Bildirim

Roblox Playstation’a geliyor

Başarılı oyun geliştirme ve oynama platformu Roblox, uzun bir sürenin ardından Playstation’a geliyor. Roblox Geliştirici Konferansı’nda yapımın ekim ayında PS platformu için yayınlanacağı duyuruldu.
Roblox Tam Boyutta Gör
Oyun geliştirme, yayınlama ve oynama platformu olan Roblox, uzun bir sürenin ardından Playstation versiyonuna kavuşuyor. Roblox Geliştirici Konferansı’nda Roblox Corporation, yapımın ekim ayında Playstation için çıkış yapacağını duyurdu.

Roblox ekim ayında PS4 ve PS5 için yayınlanacak

Windows, macOS, iOS, Android ve Xbox platformlarında uzun süredir var olan Roblox, sonunda PS4 ve PS5 platformları için çıkış yapacak. Ekim ayında yayınlanacak olan yapım, Roblox’un diğer platformlarda bulunan tüm deneyimlerine erişim sağlayacak. Yapımın PS4 ve PS5 platformunda da ücretsiz olacağını belirtelim.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan belgeler, Sony’nin çocukları korumak için Roblox’un Playstation platformlarında yayınlanmasını engellediği belirtmişti. Sony’nin güvenlik kaygılarından nasıl vazgeçtiği ise henüz bilinmiyor. Bunun dışında firma, Roblox’un yakında Meta Quest için çıkış yapacağını da belirtti. Roblox’un yeni platformlara gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim