Anlık Bildirim

PlayStation oyunlarında zam! Battlefield 2042, Cyberpunk 2077 ve daha fazla oyunun fiyatı arttı

Oyuncuların fark ettiği üzere PlayStation Mağazası'ndaki bazı oyunların fiyatlarında ciddi bir artış söz konusu. Ne yazık ki konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

PlayStation oyunlarına zam geldi Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasında son dönemlerde bir fiyat artışı olduğu zaten biliniyordu. özellikle yeni nesil birlikte birçok firma oyun fiyatlarına 10 dolar gibi bir zam uygulamıştı. Bu 10 dolarlık zam geçtiğimiz dönemlerde Türkiye'deki oyunlara yansımıştı. Ancak son birkaç günde bir zam daha geldi.

Cyberpunk 2077'ye 2 Günde 80 TL Zam

Son birkaç gündür oyuncuların fark ettiği üzere PlayStation oyunlarında bir fiyat artışı görüldü. Ne yazık ki Sony tarafından resmi bir açıklama yok ancak iletişime geçildiğinde 21 Haziran'dan sonra fiyatlarda bir düzenleme yapıldığını onaylıyorlar. Bu zamların yalnızca Türkiye'de olduğunu hatırlatmakta fayda var. Son zamdan bu yana döviz kurundaki artış sebebiyle ne yazık ki böyle bir zamla karşı kaşıya kaldık.

Zaten PlayStation'daki oyun fiyatları bir hayli yüksekti ve oyuncular henüz alışabilmiş değildi. Şimdiki fiyatlara baktığımızdaysa birçok oyunun fiyatının 600 TL'lerden 800 TL'lere ya da 700 TL'lere çıktığını görebiliyoruz. Şu anda zam tüm oyunlara uygulanmış değil ancak zamanla tüm fiyatların değişmesi muhtemel. Örneğin, Far Cry 5 gibi birkaç yıllık bir oyun şu anda 789,00 TL ancak daha çıkmamış olan Far Cry 6 daha ucuz. 

Battlefield 2042, 500 TL ile ön siparişe açılmıştı ancak şu anda 560,00 TL, aynı şekilde Cyberpunk 2077 iki gün önce yeniden mağazaya geldi ve 399 TL'lik bir fiyata sahipti. Şimdi ise 479,00 TL. Mağazayı derinlemesine gezdiğinizde 800 TL'leri geçen oyunlar olduğunu görebiliyorsunuz ve bu fiyatlar standart sürüm için geçerli. Bazı oyunların yeni fiyatlarını aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13024 kez okundu.
109 kişi, toplam 119 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, PlayStation ve Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim