Anlık Bildirim

WordPress’ten podcast hamlesi

Automattic firması podcast dünyasının en sevilen platformlarından Pocket Casts’ı satın aldığını duyurdu. Platformun özellikleri WordPress’e entegre edilecek.

WordPress podcast işine giriyor Tam Boyutta Gör

İnsanların veya kurumların değişik konular üzerinde konuştukları yayın biçimini ifade eden podcast kavramı giderek büyüyor ve yatırımlar da artıyor. Pek çok platformun podcast girişimi satın alma trendine WordPress de katıldı. 

Pocket Casts satın alındı

WordPress çatı firması Automattic yaptığı açıklamada Pocket Casts ekibini satın aldığını bildirdi. Bu satın alım ile WordPress ve Pocket Casts arasında derin bir entegrasyon gerçekleşeceği belirtildi. 

Pocket Casts masa üstü ve mobil platformların en beğenilen podcast uygulamaları arasında yer alıyor. Kolay ara yüz, kaldığın yerden devam etme, kaydetme, cihazlar arası senkronizasyon, ülkelere göre en çok dinlenen listeleri gibi özellikler var. Ücretli kısımda ise Apple Watch desteği, masa üstü uygulamaları, tema desteği gibi avantajlar yer alıyor. 

Pocket Casts satın alım sonrasında da bağımsız olarak çalışmaya devam edecek. Şirketin kurucuları da yerinde kalacak. Yakın dönemde WordPress için Pocket Casts eklentilerinin kullanıma sunulması bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim