Anlık Bildirim

Poco M3 Pro 5G'nin tasarımı resmen onaylandı

Poco'nun önümüzdeki günlerde resmen tanıtacağı akıllı telefon mdoeli Poco M3 Pro 5G'nin resmi tanıtım görselleri, şirket tarafından paylaşıldı.

Poco M3 Pro 5G'nin tasarımı resmen onaylandı Tam Boyutta Gör

Poco, yaklaşmakta olan Poco M3 Pro 5G akıllı telefonun tasarımını resmen onayladı. Yani geçen hafta yayınlanan renderların doğru olduğu ortaya çıktı.

Resmi görsellere bakılırsa akıllı telefonun 48 MP ana modüle sahip üçlü bir ana kameranın yer aldığı arka panelinde, devasa bir POCO logosu olacak. Ayrıca iki adet 2 MP modül mevcut: Bir makro ve bir derinlik sensörü. Ayrıca akullı telefonun lazer otofokus özelliğine sahip olduğunu da belirtelim.

Poco M3 Pro 5G'nin tasarımı resmen onaylandı

19 Mayıs'ta tanıtılacak

Poco M3 Pro 5G'nin, 6,5 inç diyagonal ve 90 Hz frekanslı FullHD+ ekrana sahip bir MediaTek Dimensity 700 5G yonga seti üzerine inşa edildiği belirtildi. 4 GB / 6 GB RAM ve 64 GB / 128 GB depolama alanı modifikasyonlarıyla gelcek olan cihaz ayrıca, 18 W hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh pile sahip.

Poco M3 Pro 5G'nin tasarımı resmen onaylandı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonun resmi tanıtımının yarın, yani 19 Mayıs'ta yapılması bekleniyor. Nasıl bir fiyatlandırma ile satışa sunulacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim