Anlık Bildirim

Popüler web tarayıcısından kripto atağı: Bitcoin ödemeleri ve Tron desteği

Opera web tarayıcısının geliştiricileri, popüler internet tarayıcısının en son sürümüne Bitcoin (BTC) ve Tron (TRX) desteği veriyor. Tarayıcı zaten Ethereum ve ERC20 tokenlarını destekliyor.

Popüler web tarayıcısından kripto atağı: Bitcoin ödemeleri ve Tron desteği Tam Boyutta Gör

Duyuruya göre, Opera’nın Android kripto cüzdanı geliştirildi.

“Ethereum (ETH) için mevcut desteğimize ek olarak, sürüm 54, dünyanın en popüler kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) için destek sunuyor. Artık cüzdanınıza bir Bitcoin kartı eklemeyi seçerek internet üzerinden para göndermeyi ve almayı tercih edebilirsiniz.”

Kullanıcılar, cüzdanlara bir Bitcoin kartı ekleyerek, kripto gönderip almaya başlayabilir, bu tür ödeme seçeneklerini destekleyen satıcılara çevrim içi ödeme yapabilir, cüzdandan cüzdana para gönderebilir ve DAppler ile etkileşime girebilir.

Android için yeni Opera, EOS ve Ethereum'un yanı sıra en büyük DApp ekosistemlerinden biri olan Tron DApplere de destek ekledi.

Popüler web tarayıcısından kripto atağı: Bitcoin ödemeleri ve Tron desteği

Kripto cüzdanına sahip ilk büyük tarayıcı olan Opera, genel kullanım için basit bir kullanıcı deneyimi yaratmaya odaklanmıştır. Cüzdan, ek PIN kodlarına veya şifrelerine ihtiyaç duymadan blockchainde işlem yapmalarını sağlayan Android'in güvenli sistem kilidini kullanıyor.

Yıllardır süren hangi web tarayıcının daha hızlı, işlevsel ve güvenli olduğu tartışmalara, Opera yeni bir parametre kazandırmış gibi gözüküyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim