Anlık Bildirim

Porsche kendi müşterilerine özel şarj istasyonları kuracak

Otomotiv sektörünün önemli isimlerinden Porsche, elektrikli araçların geleceği konusunda yeni planlarını açıkladı. Şirket, kendi müşterilerine özel şarj istasyonu ağı kuracak.

Porsche kendi elektrikli araç şarj istasyonlarını kuracak Tam Boyutta Gör

Günümüzde büyük otomobil üreticileri, içten yanmalı motorları geride bırakarak elektrikli araçlara büyük yatırımlar gerçekleştirmeye başladı. Bu isimler arasında katılan ve 2030 yılına kadar satılan tüm otomobillerinin yüzde 80'ini elektrikli hale getirmeyi hedefleyen Porsche, yeni şarj istasyonu planlarını duyurdu. 

Marka müşterilerine özel olacak

Paylaşılan bilgilere göre Daimler AG, Ford Motor Company, BMW Group ve Volkswagen Group tarafından desteklenen şarj istasyonlarına ek olarak yalnızca kendi müşterine hizmet verecek özel bir şarj istasyonu kurmayı planlayan Porsche, otomobil sahiplerinin araçları şarj olurken oturup dinlenebilecekleri ve bir şeyler içebilecekleri bir alan oluşturmayı planlıyor.

Şirketin yeni şarj istasyonu konseptinin ilk olarak Avrupa’da kullanılmaya başlacağı bildirilirken, daha sonrasında ABD ve Çin’de hizmete sunulması bekleniyor. Önümüzdeki yıllarda elektrikli araçların benimsenme oranının artması ve şirketin yeni hamlesi ile birlikte farklı otomobil markalarına özel şarj istasyonları ile karşılaşabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2298 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Porsche, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim