Anlık Bildirim

Porsche premium elektrikli bisiklet modellerini tanıttı

Alman otomotiv devi Porsche, elektrikli bisiklet modellerini duyurdu. Premium sınıfta yer alan iki model de farklı özelliklerle geliyorlar.

Porsche premium elektrikli bisiklet modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

Porsche, iki premium e-bisikleti modelini tanıttı: eBike Sport ve eBike Cross. Karbon fiber şasileri ve Japon Shimano motorları var.

Günlük veya arazi kullanıma odaklı

Her iki model de, bisikleti 25 km/s hıza çıkarabilen bir Shimano EP8 motorla çalışıyor. Bisikletlerde, 120 kg'a kadar çalışma yüküne sahip arka süspansiyon ve şasi mevcut. Porsche eBike Sport, elektronik vites değiştirme sistemi ve LED farlarla donatılmış. Bu model, günlük şehir içi kullanım için bir seçenek olarak konumlandırılıyor.

Porsche premium elektrikli bisiklet modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

Porsche eBike Cross, 12 vitesli bir manuel şanzımana, ısıya dayanıklı hidrolik disk frenlere ve direksiyon simidinde çeşitli bilgiler sağlayan renkli bir ekrana sahip: hız, kat edilen mesafe, güç rezervi vb. Bu bisiklet modeli de arazi sürüşüne odaklı olarak üretilmiş.

Porsche premium elektrikli bisiklet modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

Her iki bisiklet de 2021 baharında satışa çıkacak. Porsche eBike Sport 10.700 dolardan, eBike Cross ise 8.549 dolardan satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim