Anlık Bildirim

Twitter "geri al" özelliğini test ediyor

Mikro blog sitesi Twitter, kullanıcıların gönderdiği tweetleri, belirli bir süre içinde geri almalarını sağlayan bir özelliği test etmeye başladı.

Twitter 'geri al' özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör

Sosyal medya platformu Twitter'ın, gönderilen tweet'lerin geri alınabileceği "undo" adına bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü ortaya çıktı.

Geri sayım yapacak

Bu özellik, Twitter'da ve diğer platformlarda tersine mühendislik yoluyla birçok özellik bulan Jane Manchun Wong tarafından fark edildi. Undo (Geri Al) düğmesi ile tweet'lediğiniz gönderide son anda bir yazım hatası veya başka bir hata fark etmeniz durumunda, tweet'in gönderimini iptal etmeniz mümkün olacak. Tipik bir geri sayım şeklinde çalışacak olan bu özellik, size belirli bir süre verecek ve eğer herhangi bir işlem yapmazsanız da tweet yayınlanacak.

Yeni özellik, şu an itibariyle geliştirme aşamasında göründüğü için Twitter'ın bunu ne zaman sunmayı planladığına dair net bir bilgi mevcut değil. Ancak Geri Al işlevinin, kullanıcılar için ne denli işe yarar olacağı ise muamma. Zira çok uzun bir süredir, diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi Twitter'da da gönderileri düzenleme özelliğinin gelmesi isteniyordu. Ancak şirket henüz bu konuda bir yenilik sunmama inadını sürdürüyor diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim