Anlık Bildirim

Prometheus yapay zekâ sistemi Microsoft Office'e geliyor

Bing'in akıllı arama motoruna dönüştürülmesi sadece bir başlangıç. Microsoft, yapay zekâyı kademeli olarak ürünlerinin çoğuna yerleştirmek istiyor. Bir sonraki adım Microsoft Office olacak.
Prometheus yapay zekâ sistemi Microsoft Office'e geliyor Tam Boyutta Gör
Microsoft, Prometheus olarak adlandırılan kendi ChatGPT benzeri yapay zekâ sistemini çeşitli ürünlerine entegre etmeye devam ediyor. Yazılım devi sinir ağını Bing'e uygulamıştı. Şimdi ise sırada Word, PowerPoint ve Outlook gibi Microsoft Office yazılımları var.

Önümüzdeki haftalarda sunulacak yeni özellikler Microsoft Office uygulamalarının çehresini ciddi anlamda değiştirecek. Kullanıcıların daha hızlı ve verimli çalışmasına olanak sağlayacak. Konuyla ilgili duyurunun Mart ayında yapılacağı söyleniyor.

Prometheus yapay zekâ sistemi Microsoft Office'e geliyor Tam Boyutta Gör

Yapay zeka nelere yardımcı olacak?

Prometheus'un Outlook'ta arama sonuçlarını iyileştirmek ve e-postalara yanıt önermek için test edildiği daha önce ortaya çıkmıştı. Yapay zekâ sistemi ayrıca Word'de metin yazarken de kullanıcılara yardımcı olacak şekilde dizayn ediliyor.

Office araçlarındaki sinir ağı örneğin Excel'de kullanılmak üzere elektronik tablolar oluşturabileceği gibi Dall-E aracılığıyla PowerPoint sunum slaytları hazırlayabilecek. Prometheus'un aynı zamanda Microsoft Teams platformuna da eklenmesi planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim