Anlık Bildirim

PS Plus Haziran 2021 oyunları indirmeye sunuldu

Haziran ayı boyunca ücretsiz dağıtılacak olan PS Plus oyunları indirmeye sunuldu. Bu ay toplam değerleri yaklaşık 600 TL olan üç kaliteli oyun veriliyor.

PS Plus Haziran 2021 oyunları indirmeye sunuldu Tam Boyutta Gör

PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları bugün itibarıyla nihayet indirmeye sunulmuş durumda. Daha önce de açıklandığı gibi bu ay Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Star Wars Squadrons ve Operation: Tango oyunları ücretsiz veriliyor. Üç oyunu da hemen şimdi kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

PS Plus bu ay iki yeni oyunu çıkış gününde doğrudan ücretsiz dağıtıyor. Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Operation: Tango oyunları bugün çıkışlarını gerçekleştirdi. Burada Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, PS3 döneminin popüler dövüş oyunlarından olan Virtua Fighter 5'in remake versiyonu olarak dikkat çekiyor. Diğer taraftan Star Wars: Squadrons da bu ayın EA yapımı AAA oyunu olmuş.

Operation Tango ve Star Wars Squadrons oyunlarını 5 Temmuz'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ise 2 Ağustos'a kadar ücretsiz dağıtılacak.

PS4 ve PS5

  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4 ve PS5)
  • Star Wars: Squadrons (PS4 ve PS5)
  • Operation: Tango (PS5)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim