Anlık Bildirim

PS Plus abonelerine Haziran ayında verilecek oyunlar sızdırıldı iddiası

İspanyol site Areajugones PS Plus Haziran 2021 oyunlarını sızdırdı. Areajugones daha önce Mayıs ayının oyunlarını da doğru bir şekilde sızdırmıştı.

ps plus haziran 2021 ücretsiz oyunları sızdırıldı Tam Boyutta Gör

PlayStation Plus aboneleri Haziran ayında verilecek olan ücretsiz oyunları heyecanla bekliyor. Haziran listesi birkaç gün içerisinde resmi olarak açıklanacak ancak İspanyol site Areajugones geçtiğimiz ay olduğu gibi yine bir sızıntıyla karşımıza çıktı. Areajugones'in sızıntısına göre Haziran'da oyuncuları Star Wars: Squadrons (PS4/PS5), Virtua Fighter 5: Ultimate Showdow (PS4/PS5) ve Operation: Tango (PS5) oyunları bekliyor olacak.

Areajugones'in açıkladığı oyunlardan Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Operation: Tango henüz çıkış yapmamış oyunlar. Star Wars: Squadrons ise geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüş ve önemli övgüler almayı başarmıştı. Virtua Fighter 5 ise PS3 döneminin sevilen dövüş oyunu olarak dikkat çekiyor. Ultimate Showdown versiyonu muhtemelen oyunun remaster versiyonu olacak. Yapımcı SEGA, Virtua Fighter'ın yakında e-spor odaklı bir şekilde geri döneceğine dair bazı açıklamalar yapmıştı.

PS Plus Haziran oyunları 1 Haziran'da indirmeye sunulacak. Operation: Tango oyunun da çıkış tarihi 1 Haziran olarak dikkat çekiyor. Resmi açıklamanın ise bu hafta içi gelmesini bekliyoruz.

Sızıntıyı gerçekleştiren Areajugones geçtiğimiz ay Mayıs PS Plus oyunlarını doğru bir şekilde sızdırmıştı. Ayrıca bu ay açıklanan siyah ve kırmızı Dualsense kontrolcülerinin sızıntılarını da gerçekleştirmişti.

Kaynakça https://wccftech.com/ps-plus-free-games-june-2021-rumor-star-wars-squadron-viruta-fighter-5-ultimtate-showdown/ https://areajugones.sport.es/videojuegos/filtrados-los-juegos-de-ps-plus-para-junio-de-2021-estos-son-los-titulos-gratuitos-para-ps4-y-ps5/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21625 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps plus, ps plus mayıs 2021 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim