Anlık Bildirim

PS Plus Şubat 2021 oyunları açıklandı

PlayStation Plus Şubat 2021 oyunları belli oldu. Bu ay yine PS4 ile birlikte PS5 oyunları da kullanıcıları bekliyor olacak.

Sony Avrupa, PlayStation Plus abonelerine Şubat ayında sunulacak olan oyunları resmen duyurdu. Bu ayın listesinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarını üç farklı farklı kaliteli yapım bekliyor.

Control, Destruction All-Stars ve Concrete Genie oyunları Şubat ayında PlayStation Plus abonelerini bekliyor olacak. Bu ayın oyunlarında Destruction All-Stars sadece PS5'e özel olarak dağıtılıyor. Destruction All-Stars oyunu çıkışıyla birlikte doğrudan ücretsiz olarak dağıtılacak, bu anlamda Sony'den çok iyi bir adım olmuş diyebiliriz.

Control ise bildiğiniz gibi 2019'da onlarca ödül almış ve yılın en beğenilen oyunlarından olmuştu. PS Plus kullanıcıları oyunun Ultimate Edition versiyonunu oynayabilecek. Bu versiyon PS5'e özel yükseltmeler ve DLC'lerle birlikte geliyor.

Şubat ayında PS Plus kullanıcıları iyi bir ay geçirecek gibi görünüyor. Oyunlar 2 Şubat itibarıyla indirmeye sunulacak. Bu tarihe kadar ayrıca Ocak ayının oyunlarını da indirebilirsiniz. Geçtiğimiz ay Shadow of the Tomb Raider, Greedfall ve Maneater (PS5) oyunları verilmişti.

PS4 ve PS5 

  • Concrete Genie (PS4 ve PS5)
  • Control Ultimate Edition (PS4 ve PS5)
  • Destruction All-Stars (Sadece PS5)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
61289 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ücretsiz Oyun, ps4 oyunları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim