Anlık Bildirim

PS5 konsolunda WiFi 6 ve Bluetooth 5.1 olacak

PS5 konsolu en yeni Zen çekirdekleri ve Navi 2x grafik biriminin yanı sıra kablosuz bağlantılarıyla da öne çıkacak. Konsolda WiFi 6 2x2 MIMO ve Bluetooth 5.1 yongaları yer alıyor.

PS5 konsolunda WiFi 6 ve Bluetooth 5.1 olacak Tam Boyutta Gör

Bir dönem sadece konsol üzerinde oyun oynamanın önemli olduğu konsollarda bugün internet bağlantısı başta olmak üzere diğer kablosuz bağlantılar da öne çıkıyor. Çoklu oyunlar ve oyun yayınları yanında kontrolcünün mesafe tespiti gibi konularda kablosuz bağlantı şart.

PS5 en iyi bağlantılara sahip

Sony’nin farklı ülkelerdeki düzenleyici kurumlara yaptığı sertifika başvurularında kablosuz bağlantı yongaları ile ilgili bazı detaylar ortaya çıkmış durumda. Daha verimli bağlantılar için konsolda WiFi 6 ve Bluetooth 5.1 standartlarına yer veriliyor.

WiFi 6 teknolojisi 2x2 çoklu giriş ve çıkış antenleri ile desteklenerek daha yüksek kapasitelere ulaşılmasını sağlıyor. 9.6Gbps teorik veri aktarım hızları yanında uyumlu yönlendiriciler ile birlikte ağ içerisindeki diğer cihazları da yormamış olacak.

Bluetooth 5.1 standardının ise DualSense kontrolcüsünün veya bağlanacak diğer aksesuarların konumunu tam olarak tespit etmeye yarayacağı ifade ediliyor. Böylece sinyal kalitesi de optimize edilebilecek. Sony PS5 için ön kayıt sayfası yayınlanmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim