Anlık Bildirim

PS5 kullanıcılarına müjde: DualSense, beklenen özelliğe kavuşuyor

Playstation 5 kontrolcüsü DualSense, uzun zamandır beklenen bir özelliğe kavuştu. PS5'in kontrolcü güncellemerinde kablo ihtiyacı ortadan kalkıyor. İşte detaylar
PS5 kullanıcılarına müjde: DualSense, beklenen özelliğe kavuşuyor Tam Boyutta Gör
Playstation 5 lansmanından bu yana Sony, kullanıcı deneyimini ve konsolu daha iyi hale getirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Öyle ki kısa süre önce marka, konsola Discord entegrasyonu dahil olmak üzere yeni yetenekler kazandıran büyük bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme, DualSense'in en büyük sorunlarından birini ortadan kaldırıyor.

PS5 kontrolcüsü DualSense, kablosuz güncelleme desteği kazandı

Bilindiği üzere DualSense, gelişmiş titreşim motoru ve aktif tetik tuşları ile oyun konsollarında şimdiye kadarki en iyi kontrol cihazlarından biri olarak görülüyor. Ancak bu artıların yanı sıra birçok kullanıcı, kontrolcünün kablosuz güncelleme desteğine sahip olmamasından şikayetçi. 

Nitekim şirketin en yakın rakibi Microsoft, kısa süre önce Xbox kontrolcüleri için benzer bir özellik yayınladı. Playstation 5 sahipleri ise, DualSense güncellemeleri için kablo bağlantısına ihtiyaç duyuyor. 

Bildirilenlere göre kısa süre önce paylaşılan Playstation 5 sistem güncellemesi 7.0, DualSense kontrolcüleri için kablosuz güncelleme desteğini beraberinde getiriyor. Bu bağlamda Sony'nin kullanıcılara kulak verdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca kablosuz güncellemelerde sorun yaşayan kullanıcılar için USB desteği de devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim