Anlık Bildirim

PS5, PS4 ve Xbox Series için geliştirilen kozmik korku oyunu Quantum Error'dan oynanış videosu paylaşıldı

PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için geliştirilmekte olan kozmik korku oyunu Quantum Error'dan oynanış videosu paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PS5, PS4 ve Xbox Series için geliştirilen kozmik korku oyunu Quantum Error'dan oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Kings of Lorn: The Fall of Ebris'in geliştiricisi TeamKill Media'nın yaptığı kozmik korku oyunu Quantum Error'dan oynanış videosu paylaşıldı.

Paylaşılan 18 dakikalık oynanış videosuna baktığımızda oyunun nasıl olacağına dair rahat br şekilde fikir edinebiliyoruz. Az da olsa başarılı korku oyunu Dead Space'i andırdığını söylemek gerek. Ayrıca bu görüntülerin oyunun son hali olmadığını da belirtelim. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Quantum Error; PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yayınlanacak. Ne yazık ki şu an için bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Oyunda Monad Kuantum isimli bir araştırma tesisi bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğruyor. Saldırı sonrasında San Francisco'ya bir yardım sinyali gönderilir. İtfaiye Şefi Sturgis aramayı cevaplar ve kontrol ettiğimiz karakter olan Yüzbaşı Jacob Thomas'a yardım için gönderir. 

Sizin göreviniz ise basit. Gittiğiniz tesisten mümkün olduğunca çok hayat kurtarmak. Ancak bir kurtarma görevi olarak başlayan görevin hiç de göründüğü gibi olmadığını fark edeceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim