Anlık Bildirim

PUBG Mobile ve Riot Games arasında Arcane dizisi için yeni işbirliği kuruldu

PUBG MOBILE 1.7 güncellemesi ile birlikte, League of Legends'in yeni animasyon dizisi Arcane'den karakterler, eşyalar, oyun modları ve konumlar Erangel'e gelecek.

PUBG Mobile ve Riot Games işbirliği duyuruldu! Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler oyunlarından bazılarının geliştiricisi ve yayıncısı olan Riot Games, mobil oyun dünyasının popüler yapımlarından PUBG Mobile ile işbirliğine gitti. 

PUBG Mobile ve Riot Games'ten İşbirliği

PUBG Mobile ve Riot Games'in arasındaki işbirliği doğrultusunda 7 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak olan Arcane isimli League of Legends dizisinin temasına sahip bazı içerikler PUBG Mobile'a gelecek. 

Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Başkanı Vincent Wang, “League of Legends’ın ilk animasyon serisini kutladığımız Riot Games ortaklığımız için son derece heyecanlıyız. Runeterra, oyun dünyasının en sevilen evrenlerinden biri ve bu sihri PUBG MOBILE'a getirirken Arcane'in çıkışını desteklemek bizim için inanılmaz bir fırsat.1.7 güncellemesiyle oyuncularımıza daha önce hiç denenmeyen, tamamen yeni oyun özellikleri de dahil olmak üzere bir çok şey hazırladık ve daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

PUBG MOBILE 1.7 güncellemesinin Kasım ortasında piyasaya sürülmesiyle ortaya çıkacak olan PUBG MOBILE x Arcane ortaklığı hakkında daha fazla ayrıntı ilerleyen günlerde paylaşılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim