Anlık Bildirim

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2'nin lansman tarihi yanlışlıkla açıklandı

Qualcomm'un beklenen yonga seti Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2'nin lansman tarihi yanlışlıkla ortaya çıktı. İşte Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin lansman tarihi.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lansman tarihi yanlışlıkla açıklandı Tam Boyutta Gör

Qualcomm yakında amiral gemisi modellerinin içerisinde bulunacak yeni yonga seti Snapdragon 8 Gen 2'yi tanıtacak. Ancak Snapdragon 8 Gen 2'nin lansman tarihi açıklanmadan yanlışlıkla ortaya çıktı. İşte Snapdragon 8 Gen 2'nin çıkış tarihi.

Snapdragon 8 Gen 2, Kasım 2022'de geliyor

Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin çıkış tarihi yanlışlıkla ortaya çıktı. Ortaya çıkan görsellere göre 14-17 Kasım 2022 tarihleri arasında bir Snapdragon Zirvesi planlanıyor. Bu etkinlikte Snapdragon 8 Gen 2'yi tanıtacak olan Qualcomm, diğer firmalara da Snapdragon 8 Gen 2'yi kullanan ilk cihazı üretme fırsatı sunuyor.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lansman tarihi yanlışlıkla açıklandı
1 + 2 + 2 + 3 işlemci düzeniyle gelecek olan Snapdragon 8 Gen 2, 4nm üretim sürecinden geçecek. Bünyesinde bir Cortex-X3, iki Cortex-A720, iki Cortex-A710 ve üç Cortex-A510 çekirdekleri barındıracak olan Snapdragon 8 Gen 2, sızıntılara göre Kasım 2022'de karşımızda olacak. Sızıntının doğruluğuna gelirsek Qualcomm genellikle aylar öncesinden lansman tarihi açıklamıyor. Yani ortaya çıkan bu görsel gerçekten bir hata sonucu olabilir gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim