Anlık Bildirim

Qualcomm taşınabilir oyun konsolunu piyasaya sürmek üzere

Lider çip üreticilerinden Qualcomm'un ilk el tipi oyun konsolunun detayları sızdı. Cihazın Snapdragon 888 işlemciyle gelmeyecceği belirtiliyor.

Qualcomm taşınabilir oyun konsolunu piyasaya sürmek üzere Tam Boyutta Gör

Birkaç ay önce, Qualcomm'un bir el tipi konsoluyla ilgili sızıntılar ortaya çıkmıştı ve cihaz Nintendo Switch'e benzer olarak tanımlanıyordu. Şimdi, yaklaşan yeni ürünle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Teknoloji uzmanı ve güvenilir sızıntı kaynaklarından Roland Kuandt'a göre, çip üreticisinin gelecekteki oyun konsolunun 4G veya 5G modem almayacağını yazıyor. Aynı zamanda daha önceki bilgilerin aksine cihaz SM8350 yongası yani Snapdragon 888 tabanlı da olmayacak.

Epic Game Store yüklü gelecek

Bunun yerine, üreticinin konsolu Snapdragon 888'e olabildiğince benzeyen, ancak ağa bağlanmak için yalnızca bir Wi-Fi modülüne sahip olan APQ8350 yongasıyla donatmaya karar verdiği ortaya çıktı.

Halihazırda mevcut olan verilere bakıldığında, Qualcomm'un yeni ürününün çıkarılabilir kontrolcü, hızlı şarj desteği olan 6000 mAh pil, bir USB-C bağlantı noktası ve önceden yüklenmiş bir Epic Game Store ile Android 12 işletim sistemine sahip olacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim