Anlık Bildirim

Realme Buds Air 3'ün tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

Realme'nin yeni kablosuz kulaklık modeli Realme Buds Air 3'ün tasarımı ve özellikleri sızdırıldı. İşte Realme Buds Air 3'ün beklenen tasarımı ve muhtemel özellikleri.

Realme Buds Air 3'ün tasarımı ve özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Oppo'nun alt markası olarak varlığını sürdüren Realme, son yıllarda birçok model ile kullanıcıların sevgisini kazandı. Güçlü akıllı telefonları ile sevilen Realme, diğer ürün modelleriyle de dikkat çekiyor. Bunlardan bir diğeri de Realme Buds Air.

Geçtiğimiz yıl Realme Buds Air 2'yi piyasaya süren Realme, şimdi Realme Buds Air 3'ün tanıtımına hazırlanıyor. Gelen sızıntılara göre çok yakında Hindistan'da piyasaya sürülecek olan Realme Buds Air 3 için lansman tarihi henüz belli değil. Ancak kulaklığın tasarımı ve muhtemel özellikleri şimdiden karşımızda.

Realme Buds Air 3'ün sızdırılan özellikleri ve tasarımı

Tasarım bakımından kulak içi tasarıma sahip olan Realme Buds Air 3, sızdırılan görselde siyah renk ile karşımıza çıkıyor. Standart bir kutu tasarımı ile gelecek olan Buds Air 3 kulaklıkar kutunun aksine gerçekten şık bir görünüme sahip. İçerisinde aktif gürültü önleme teknolojisine sahip üçlü mikrofon dizisine sahip bu kulaklıklar aynı zamanda şeffaf modu da destekliyor.

Çift cihaz bağlantısı özelliği ile aynı anda iki farklı cihaza bağlanabilen Realme Buds Air 3, düşük gecikmeli oyun modu ve Bass Boost+ modu ile keyifli bir deneyim sunacak. Ayrıca kulaklıklar kulaktan çıkarıldığında ses otomatik olarak duraklatılabilecek.

Ortalama 30 saat kullanım sunan Realme Buds Air 3, USB Type-C bağlantısı ile şarj edilebilecek. Cihazın fiyatı lansmanda belli olacak olsa da ortalama 55 Dolar gibi bir fiyata satılması bekleniliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim