Anlık Bildirim

Realme, ColorOS 7 ve Android 10 güncelleme takvimini açıkladı

Çinli teknoloji üreticisi Realme, akıllı telefon modellerine getireceği ColorOS 7 ve Android 10 güncellemeleri için yol haritasını açıkladı. İşte Realme akıllı telefonların güncelleme tarihleri.

Realme, ColorOS 7 ve Android 10 güncelleme takvimini açıkladı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca Realme yöneticileri, şirketin ColorOS 7 üzerinde çalıştığını ve yakın bir zamanda akıllı telefon modellerine gönderileceğini açıklamışlardı. Şimdi ise Realme, yayınladığı resmi basın bülteniyle güncelleme takvimini açıkladı.

ColorOS 7 birçok yenilikle gelecek

Realme'nin basın bülteninde kendi geliştirdiği, Android 10 tabanlı ColorOS 7 için yol haritası yer alıyor. İlk beta 18 Aralık'ta Realme X2 Pro sahiplerine gelecek, ancak garip bir şekilde amiral gemisi model kararlı sürümü alan ilk cihaz olmayacak. Final sürümler ise Ocak ayından itibaren Realme 3 Pro ve Realme XT ile piyasaya sürülecek.

Realme, ColorOS 7 ve Android 10 güncelleme takvimini açıkladı Tam Boyutta Gör

Realme X ve Realme 5 Pro modellerinin Şubat ayında, X2 Pro'nun ise yalnızca son güncellemeyi Mart ayında alacağı açıklanırken, güncellemeler 2020 yılının üçüncü çeyreğinde ise yedi telefonla devam edecek. Şirkete göre, yeni kullanıcı arayüzü daha yumuşak oyun grafikleri, daha iyi RAM yönetimi ve kesintisiz video ve vlogging deneyimi de dahil olmak üzere ColorOS 7'nin getirdiği her şeye sahip olacak. Ayrıca, sistem genelinde karanlık mod ve uygulama simgeleri, şekil, boyut ve yazı tipi gibi öğeleri özelleştirme yeteneği de olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim