Anlık Bildirim

Realme’den çok ucuz cep telefonları

Realme Dizo Star 300 ve Dizo Star 500 2G telefon modelleri 30$ bandı altında uzun kullanım süresi, fener, VGA kamera, FM radyo gibi pratik özellikler sunuyor.

Realme Dizo Star telefonlar geliyor Tam Boyutta Gör

Dünya nüfusunun neredeyse yarısı akıllı telefon kullanıcısı haline gelmiş olsa da kalan yarısı halen cep telefonu kullanmaya devam ediyor. Dolayısıyla sık sık yeni tuşlu telefonlar piyasaya çıkıyor. Realme de bu segmente ilk adımını attı. 

Realme Dizo Star telefonlar

Realme’nin akıllı ev cihazlarını kapsayacak yeni markası Dizo ilk 2G cep telefonlarını duyurdu. Dizo Star 300 ve Dizo Star 500 modelleri Hindistan pazarında çok düşük fiyatlarla kendisine pay arayacak. 

Dizo Star 300 modeli 1.77 inçlik 160 x 120 piksel ekrana sahip. Yuvarlak köşelere sahip olan telefon tek ARM çekirdekli Unisoc SC6531E yongasından güç alıyor. 32MB RAM ve 32MB ROM yanında LED flaşlı VGA kamera mevcut. 2550mAh kapasiteli bataryası olan model 5 yerel dili destekliyor. Fiyatı 20$ olarak açıklandı. 

Dizo Star 500 modeli ise 2.8 inçlik 320 x 240 piksel çözünürlüğünde ekran sunuyor. Köşegen tasarıma sahip telefonun konfigürasyonu aynı. Sadece 1900mAh kapasiteli batarya fark ediyor. Fiyatı ise 27$ civarında. 

Cep telefonu pazarında her yıl 300 milyon civarında model satılıyor ve Çinli Transsion Holding alt markaları ile yüzde 35 civarında bir paya sahip. Nokia yüzde 14, Samsung da yüzde 10 pay ile onu takip ediyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim