Anlık Bildirim

Realme ve Kodak iş birliği yapıyor

Realme markasının ay içerisinde piyasaya çıkacak Realme GT Master Edition 5G akıllı telefon modelinde Kodak fotoğrafçılık teknolojilerinin kullanılması bekleniyor.

Realme GT Master Edition 5G modelinde Kodak sesleri Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında fotoğrafçılık alanındaki devlerin isimlerini kullanmak önemli bir avantaj sağlıyor. Nokia-Carl Zeiss ve Huawei-Leica gibi iş birlikleri uzun süredir rekabetçi akıllı telefon kameralarına öncülük ediyor. Şimdi sıra Realme markasında. 

Realme ve Kodak

Xiaomi’nin bir süre önce Hasselblad markası ile yaptığı iş birliğinin ardından Realme de kendi kozunu oynamaya hazırlanıyor. Sektör kaynakları Realme ve Kodak ile uzun dönemli bir iş birliğinin iddialarını dile getiriyor. 

Kodak uzun süre fotoğrafçılık sektöründe faaliyet gösterdikten sonra 2012 yılında iflas etmişti. Donanım tarafını elden çıkararak sadece yazıcı teknolojilerine odaklanan Kodak bir ara akıllı telefon da üretti. IM5 ve Ektra modelleri ne yazık ki rekabette kalıcı olamadı. 

Realme ile ortaklık markanın yeniden akıllı telefon pazarına dönmesi anlamına geliyor. İddialara göre Realme GT Master Edition 5G akıllı telefon modelinde Kodak imzasını göreceğiz. 6.5 inçlik ekran, Snapdragon 870 yonga seti, 108MP ana sensör, 4500mAh kapasiteli batarya gibi özellikleri olacak Realme GT Master Edition 5G modelinin kamera yazılımında Kodak optimizasyonları ön plana çıkacak. Yeni modelin ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim