Anlık Bildirim

Realme MagDart manyetik aksesuar ekosistemi duyuruldu

Realme MagDart manyetik aksesuar serisi ilk etapta 15 W kablosuz şarj plakası, 50W şarj kutusu, kartlık, kılıf, özçekim ışığı, powerbank ürünleri ile gelecek.

Realme MagDart tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Apple MagSafe manyetik aksesuar ekosisteminin Android tarafında bir karşılığı olmadığını gören realme kolları sıvadı ve kısa sürede MagDart aksesuar markasını geliştirdi. Realme MagDart pek çok ilginç ürün ile başlıyor. 

Realme MagDart nedir?

Realme MagDart manyetik bağlantılar ile telefonunuzun arka kısmına uyumlu pek çok aksesuar iliştirmenizi sağlıyor. Henüz MagDart uyumlu bir akıllı telefon mevcut değil ancak yakın zamanda realme Flash ile açılışı yapacak. 

Realme MagDart aksesuar markasında daha önce internete sızdırılan 15W kablosuz şarj plakası ve fanlı 50W kablosuz şarj kutusu yer alıyor. 50W kutu pazardaki en güçlü kablosuz şarj aksesuarı olma özelliğine sahip. 

Bunun dışında yine Apple’ın ürününe benzer bir manyetik powerbank yer alıyor. Bu powerbank özel standına telefon ile birlikte oturtulabiliyor. Henüz bu istasyonun enerji bilgisi mevcut değil. 

Realme MagDart Tam Boyutta Gör

Son olarak mini standa sahip kompakt bir cüzdanlık, USB Tip-C üzerinden realme GT modeline takılarak MagDart uyumlu hale getiren kılıf ve özçekimler için bir LED ışık tanıtıldı. Genel anlamda Apple MagSafe ile aynı olsa da küçük dokunuşlarla biraz daha kullanışlı hale getirilmiş diyebiliriz. Realme MagDart ve realme Flash için henüz bir tarih açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim