Anlık Bildirim

Realme V11s 5G resmi olarak tanıtıldı

Çinli akıllı telefon üreticilerinden Realme, Dimensity 810 yonga seti tabanlı Realme V11s 5G akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu.

Realme V11s 5G resmi olarak tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Realme, Çin'de Realme V11s 5G adlı V11 akıllı telefonunun daha hızlı ve yeni bir sürümünü piyasaya sürdü.

Yeni cihaz DRE teknolojisi sayesinde 11 GB'a kadar genişletilebilen 6 GB RAM ve Dimensity 810 yonga seti barındırıyor. Realme V11s'nin V11 modeline çok benzediğini belirtelim. Zira aynı gövdeye, arkada aynı kameralara (13MP + 2MP) ve 18W hızlı şarj desteğiyle aynı 5000 mAh pile sahip. Akıllı telefonun ön kamerası ise 8MP çözünürlük sunuyor.

215 dolardan satışa çıktı

Ana değişiklik, Mediatek'in güncellenmiş yonga seti ve akıllı telefonun aynı anda daha fazla uygulamayı açık tutabilmesi için dahili depolamanın geçici bir RAM görevi görmesini sağlayan DRE (Dinamik RAM Genişletme) özelliğinin eklenmesi. Bu teknoloji, 4GB RAM'li varyantın 5GB'lık gibi çalışmasına izin verirken, 6GB'lık sürümü ise 11GB RAM'e kadar çıkabiliyor.

Realme V11s 5G resmi olarak tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Realme V11s 5G, 128 GB dahili depolama alanına sahip ve Çin'de 1399 Yuan (215 dolar) fiyatla mor veya siyah olarak satın alınabilir. Şu anda diğer bölgelerdeki kullanılabilirlik hakkında maalesef bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim