Anlık Bildirim

Redmi 10C ve Poco C4 sertifika alırken ortaya çıktı

Redmi ve Poco'nun yeni uygun fiyatlı modelleri Redmi 10C ve Poco C4 BIS sertifikası alırken görüntülendi. İşte yeni Redmi 10C ve Poco C4'ün muhtemel özellikleri.

Redmi 10C ve Poco C4 sertifika alırken ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi bünyesinde bulunan Redmi ve Poco yeni modelleri üzerinde çalışıyor. Muhtemelen aynı özelliklere sahip iki cihaz olacak olan Redmi 10C ve Poco C4, bir sertifika platformunda görüntülendiler. İşte Redmi ve Poco'nun yeni uygun fiyatlı modellerinin muhtemel özellikleri.

Redmi 10C ve Poco C4 BIS'te ortaya çıktı

Benzer model numaralarına ve benzer özelliklere sahip olan Redmi 10C ve Poco C4 sertifika alırken ortaya çıktı. Muhtemelen aynı cihazın farklı markalanmış modelleri olacak olan Redmi 10C ve Poco C4 hakkında ilk gelen bilgi muhtemelen ikisinin de 50MP'lik Samsung ISOCELL S5KJN1 ana kameraya sahip olacağı.

Bu kameranın yanında bir adet 8MP'lik ultra geniş açılı kamera ve 2MP'lik bir üçüncü kameraya sahip olması beklenilen cihazlar kamera tarafında gerçekten tatmin edecek gibi duruyor. Son olarak söylentilere göre HD+ çözünürlüğündeki ekranlar ile gelecek olan Poco C4 ve Redmi 10C MediaTek yonga seti ile birlikte gelecek. Ancak bu işlemcinin model numarası henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim