Anlık Bildirim

Redmi K50 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 1 ile geliyor

Redmi K50 Pro'nun çok yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Lansmana kısa bir süre kala amiral gemisi telefonun tasarımını gözler önüne seren render görüntüleri yayınlandı.

Redmi K50 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Mobil sektörler ilgili sızıntılarıyla tanıdığımız teknoloji Steve Hemmerstoffer (OnLeaks), yakında piyasaya sürülmesi beklenen amiral gemisi Redmi K50 Pro'nun yüksek kaliteli görüntülerini ve bazı özelliklerini paylaştı.

Aktarılan bilgilere göre cihaz 163.2 × 76.2 × 8.7 mm boyutlarında gövde ve 6.6 inçlik düz bir ekranla gelecek. Render görüntüler panelde ön kameraya ev sahipliği yapan bir delik bulunacağını gösteriyor.

Redmi K50 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Redmi K50 Pro'nun arka panelinde 64 megapiksel ana sensör içeren üçlü kamera sistemi görev yapacak. Cihaz için Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 120 watt şarj destekli 4.700 mAh pil ve 128/256 GB depolama seçenekleri de konuşuluyor.

Redmi K50 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Redmi K50 Pro çok yakında resmiyet kazanacak. Xiaomi'nin kısa süre önce de oyun odaklı Redmi K50 Gaming Edition akıllı telefonunu piyasaya sürdüğünü hatırlatalım. Çin'de büyük bir ilgi gören cihazın ilk partisi iki dakikada tükendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim