Anlık Bildirim

Redmi dev ekranlı akıllı televizyonunu duyurdu

Redmi Max 100 TV modeli tam 100 inçlik 4K LCD ekranı ile ev sinema sisteminin yerini almaya geliyor. Performans ve ses yetenekleri de segmentinde oldukça dikkat çekici.

Redmi Max 100 TV Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon, giyilebilir cihaz ve dizüstü bilgisayar gibi modellerin yanında Redmi markası televizyon ürünleri de satıyor. Redmi Max 100 akıllı televizyon modeli Xiaomi ekosisteminden en büyük ekrana sahip.

Redmi Max 100 TV özellikleri ve fiyatı

Redmi Max 100 TV adıyla tanıtılan yeni televizyon ekosistemin en büyük ekranına sahip. Daha önce yine Redmi markası 98 inçlik bir televizyon tanıtmıştı. Diagonal olarak 2540mm olan televizyon ev sinema sisteminin yerini alacak kapasitede.

LCD panel 4K çözünürlük sunarken 120Hz tazeleme hızına sahip. DCI-P3 renk gamının yüzde 94’ünü kapsarken Dolby Audio, Dolby Atmos ve DTS-HD ses desteği sunuyor. İki adet 15W hoparlör ile ses çıkışı sağlanıyor.

4 adet Cortex-A73 çekirdeğinden oluşan işlemciye 4GB RAM ve 64GB depolama eşlik ediyor. MIUI for TV ara yüzünü kullanan cihaz WiFi6, Bluetooth ve iki adet HDMI 2.1 portu barındırıyor. Redmi Max 100 TV modeli için 3150$ fiyat belirlendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim