Anlık Bildirim

Redmi Note 9S'in tanıtılacağı tarih belli oldu

Geçtiğimiz hafta Redmi Note 9 Pro ve Pro Max modellerini tanıtan Xiaomi, bu serinin dört arka kameraya sahip yeni üyesini önümzüdeki hafta Singapur'da düzenleyecceği etkinlikle görücüye çıkaracak.

Redmi Note 9S'in tanıtılacağı tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, Redmi markası altındaki yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Şirketin geçtiğimiz hafta düzenlediği lansmanla birlikte piyasaya sürdüğü Redmi Note 9 Pro ve Pro Max modellerine  alternatif geliyor.

Dört arka kamera ile geliyor

Redmi Note 9S olarak adlandırılan cihaz 23 Mart tarihinde Singapur'da düzenlenecek olane etkinlikle tanıtılacak. Yayınlanan görsellere bakılırsa cihaz, şirketin DotDisplay olarak adlandırdığı delikli ekran ve dört arka kamera ile piyasaya sürülecek. Merlin kod adına sahip olan akıllı telefonun  model numarasının ise M2003J6A1G olduğu belirtilmiş.

Redmi Note 9S'in tanıtılacağı tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Note 9 Pro serisi Snapdragon 720G yonga seti üzerine inşa edilmiş durumda. Ancak Note 9S'in Snapdragon veya MediaTek yonga setlerinden hangisini kullanacağı şimdilik belirsiz. FHD+ çözünürlükte ekranla gelmesi beklenen cihazın Note 9 Pro'daki 6.67 inç ekrana kıyasla biraz daha küçük bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Note 9S modelinin diğer özellikleri arasında ise 4/6GB RAM, 64/128GB depolama birimi, 18W hızlı şarj ve 5.020 mAh pil yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim