Anlık Bildirim

Resmi açıklama geldi: OnePlus 9 serisinin kutusunda şarj cihazı olacak mı?

Akıllı telefon üreticilerinin yeni trendi kutudan şarj cihazını kaldırmak. OnePlus yakında tanıtacağı yeni akıllı telefonlarının kutusundan şarj cihazı çıkıp çıkmayacağını açıkladı.

Resmi açıklama geldi: OnePlus 9 serisinin kutusunda şarj cihazı olacak mı? Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon sektöründeki yeni trend bildiğiniz üzere kutudan şarj cihazını çıkarmak. İlk önce Apple, daha sonrasında ise Samsung, Xiaomi ve Meizu markaları "çevreyi korumak" adına yeni akıllı telefonlarının kutusundan şarj aletini kaldırmıştı.

OnePlus çok yakında yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Hal böyle olunca tüketiciler OnePlus 9 serisinin şarj cihazıyla gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Çinli şirketin CEO'su Pete Lau, OnePlus fanlarının yüreğine su serpecek açıklamayı yaptı.

Resmi açıklama geldi: OnePlus 9 serisinin kutusunda şarj cihazı olacak mı?

"Endişelenmeyin kutuda şarj cihazı olacak"

Deneyimli yönetici, OnePlus topluluk üyelerinden birinin bu yöndeki mesajını cevapladı. Lau yeni akıllı telefonlarının kutusundan şarj cihazı çıkacağını söyledi. Yani Çinli marka şimdilik diğer üreticilerin izinden gitmeyi düşünmüyor.

Aslına bakılırsa daha önce de OnePlus 9 serisinin şarj cihazıyla geleceğine yönelik bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Şirket CEO'sunun açıklamalarıyla birlikte en azından bu bilgi resmiyet kazanmış oldu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim