Anlık Bildirim

Sakın düşürmeyin: Apple Vision Pro’nun tamir ücretleri belli oldu

Apple’ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro, önümüzdeki günlerde satışa çıkacak ve şimdiden ön siparişe açılmış durumda. Ancak kısa bir süre önce Vision Pro’nun yüksek tamir ücretleri gündeme geldi.
Sakın düşürmeyin: Apple Vision Pro’nun tamir ücretleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Apple’ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro halihazırda ABD’de ön siparişe açılmış durumda. Bununla birlikte eğer Apple Vision Pro satın alacaksanız, bunun için bir de kılıf almak isteyebilirsiniz. Zira Apple’ın cihazla ilgili onarım ve servis sayfasına göre, AppleCare+'ınız olsa bile cihazı tamir ettirmek çok maliyetli olabilir.

Vision Pro tamiri dudak uçuklatıyor

Apple’a göre Vision Pro’nun kapak camı çatlarsa, değiştirilmesi için 799 dolar ödemeniz gerekecek. Diğer hasar türleri 2.399 dolara kadar çıkıyor ki bu da yepyeni bir Vision Pro’dan yalnızca 1.100 dolar daha ucuza mal oluyor. Öte yandan AppleCare+'ınız varsa fiyatlar bu kadar yüksek değil ancak yine de ucuz olmaktan çok uzaktalar. Hasarlı bir kapak veya başka bir onarım türü, uzatılmış garantinin aylık 25 dolarlık ücretine ek olarak size 299 dolara mal olacak.

Apple Vision Pro şu anda Apple'ın ABD web sitesinden ve ülke çapındaki tüm mağazalarında ön sipariş için mevcut durumda. 3.499 dolarlık versiyon size 256 GB depolama alanı sunarken 512 GB'lık model 3.699 dolara mal olacak. 1 TB alan isteyenler ise 3,899 dolar ödemek zorunda. Ancak bunlar sadece cihazın saf fiyatı. Aksesuarlar ile birlikte her şey dahil paketin fiyatı çok daha yüksek oluyor.

Kaynakça https://support.apple.com/apple-vision-pro/repair https://www.engadget.com/apple-vision-pro-repairs-could-set-you-back-as-much-as-2399-141439566.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3015 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple Vision Pro, sanal gerçeklik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim