Anlık Bildirim

Samsung, Apple karşıtı reklamıyla yine alay konusu oldu

Samsung, kullanıcıların fazla ilgi göstermediği katlanır telefonları üzerinden Apple karşıtı reklamlarına devam ediyor. Şirket, Dünya Kupası temalı yeni reklamında yine katlanır iPhone'u hedef aldı.

samsung apple reklamı dünya kupası Tam Boyutta Gör
Samsung, yeni Dünya Kupası temalı reklamında katlanabilir iPhone modeli çıkarmadığı için Apple ile bir kez daha alay ediyor. Samsung’un Weibo üzerinden paylaştığı reklam, “Birlikte katlanma zamanı” başlığıyla yayınlandı ve TikTok, Twitter gibi sosyal medya platformlarında kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Samsung’nun Apple’a gönderme yaptığı yeni reklam videosunda Dünya Kupası heyecanını yaşayan taraftarları görüyoruz. Samsung katlanabilen telefonlar, Meksika dalgasıyla coşkuyu yaşarken, iPhone’lar katlanamadıklarından üzülüyor.

Samsung'un satışları düşüyor

Samsung, katlanan iPhone’un çıkmamasıyla dalga geçmeye devam ederken, verilere göre katlanır akıllı telefon satışları pek de iyi değil. Şirketin katlanabilir akıllı telefon üretimindeki payı geçen yıla kıyasla önemli ölçüde düştü; 2022 son çeyrek itibarıyla %7’ye düştü. Telefon satışlarında da aynı durum söz konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8917 kez okundu.
19 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim