Anlık Bildirim

Samsung düz veya kavisli olarak kullanılabilen televizyonunu CES 2020'de tanıtabilir

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, televizyon sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Şirketin iç veya dışa kıvrılabilen yeni televizyonu düz olarak da kullanılabilecek.

Samsung düz veya kavisli olarak kullanılabilen televizyonunu CES 2020'de tanıtabilir Tam Boyutta Gör

LetsGoDigital'in haberine göre Samsung, düz olarak da kullanılabilen, kavisli bir televizyon geliştiriyor. Şirket içe veya dışa doğru kıvrılabilen bu yeni televizyonunu CES 2020'de görücüye çıkarması ise yüksek bir ihtimal.

Televizyon sektörüne yeni bir soluk getirebilir

Samsung'un 18 Aralık 2019 tarihli patentinde, OLED ekranlı bu yeni akıllı televizyonu patentlediği ortaya çıktı. Kavisli televizyonlar, teknoloji severlerin bir kısmı tarafından son derece beğenilirken, bir kısmı tarafından da uzak durulan bir televizyon tasarımı olduğunu söylemek mümkün. Ancak Samsung'un bu yeni televizyonunun, istendiği takdirde düz olarak da kullanılabilmesi, bu cihazı diğerlerinden ayıran en önemli fark diyebiliriz.

Samsung düz veya kavisli olarak kullanılabilen televizyonunu CES 2020'de tanıtabilir Tam Boyutta Gör

Ayrıca Samsung'un bu yeni televizyonunun microLED teknolojisi ile gelebileceği de söyleniyor. Bu ekranların modüler olabildiği ifade edilirken, ekran boyutunun istendiği gibi ayarlanabilmesi de mümkün olabiliyor. Tüm bu haber ve sızıntıların detaylarını ise 7-10 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2020 etkinliğinin başlamasıyla birlikte öğrenebileceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim