Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A23, SK Hynix'in OIS destekli 50 MP kamerası ile geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung önümüzdeki aylarda Galaxy A23 akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Cihazda SK Hynix üretimi 50 megapiksel ana kamera yer alacağı bildiriliyor.

Samsung Galaxy A23, SK Hynix'in 50 MP kamerası ile geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung geçtiğimiz yaz Galaxy A22 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Güney Koreli şirket şimdi de Galaxy A23 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Cihaz 4G LTE ve 5G destekli olmak olmak üzere iki farklı versiyon olarak sunulacak.

İnternete sızdırılan bilgiler akıllı telefonun gelişmiş bir kamera sistemiyle geleceğini gösteriyor. Cihazdaki kamera ünitesinde dört görüntü sensörü görev yapacak. Ana kameranın ise 50 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy A23, SK Hynix'in 50 MP kamerası ile geliyor Tam Boyutta Gör

Optik Görüntü Sabitleme sunacak

Aktarılan bilgilere göre Samsung Galaxy A23'te kullanılacak ana görüntü sensörü Güney Koreli elektronik şirketi SK Hynix tarafından üretilecek. Firma 2019'dan bu yana Samsung'a görüntü sensörleri tedarik ediyor. Ancak daha önce hiçbir Galaxy modelinde SK Hynix'in 50 megapiksellik sensörü kullanılmamıştı.

Samsung Galaxy A23, SK Hynix'in 50 MP kamerası ile geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A23 çok yüksek bir fiyat etiketi taşımayacak olmasına rağmen ana görüntü sensörü Optik Görüntü Sabitleme (OIS) desteği sunacak. Ayrıca kamera ünitesinde 5 megapiksel geniş açılı lens, 2 megapiksel portre kamerası ve 2 megapiksel makro sensör yer alacağı da gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim