Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A52 için RAM Plus özelliği kullanıma açıldı

Samsung, RAM Plus özelliğini üst seviye cihazlardan sonra Galaxy A52 için de kullanıma sundu. Cihazların bellek miktarını arttıran yeni özellik, orta seviye telefonlara gelmeye devam edecek.

Samsung Galaxy A52'ye RAM Plus özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Son dönemlerde Android telefonlarda gördüğümüz Sanal Ram özelliği, telefon üreticileri tarafından farklı isimler ile adlandırılıyor. Samsung telefonlarda RAM Plus olarak nitelendirilen bu özellik, yeni paylaşılan Ekim 2021 güvenlik yaması ile beraber Galaxy A52 cihazlar için kullanıma açıldı.

Değişiklik yapılmayacak

Samsung, Çin merkezli telefon üreticilerinin aksine sanal bellek özelliğinin devre dışı bırakılmasına veya bellek miktarının değiştirilmesine izin vermiyor. Yeni eklenen özellik sürekli olarak açık kalırken ek 4 GB bellek kazanımı sağlayacak.

RAM Plus özelliğinin orta seviye birçok telefona geleceğini söyleyen Samsung, önümüzdeki aylarda diğer Galaxy telefonlara güncelleme sağlamaya devam edecek. Özelliğin aktif olup olmadığını kontrol etmek isteyen kullanıcılar Ayarlar > Pil ve cihaz bakımı > Bellek bölümünden yeni özelliğe ulaşabilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim